Gerrit Pas overleden

foto2 Gerrit Pasvrijdag 12 januari 2018 14:10

Op 10 januari 2018 is ons gewaardeerde commissielid Gerrit Pas overleden. Gerrit is 53 jaar geworden.

ls fractie, wethouder, bestuur en ChristenUnie-leden zijn we ontroerd door het, toch nog plotselinge, overlijden van Gerrit. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Fenna, zijn kinderen Nienke & Matthijs en Gerald. Zij moeten verder zonder hun geliefde echtgenoot en (schoon)vader. Ook zijn onze gedachten bij Gerrit’s moeder en schoonmoeder die op hoge leeftijd afscheid moeten nemen van een (schoon)zoon.

Nog geen jaar geleden openbaarde zich bij Gerrit een ernstige ziekte. Daarom nam hij met ingang van 1 september jl. afscheid als commissielid. In de fractie werd Gerrit zeer gewaardeerd om zijn zorgvuldige bijdrage aan de besprekingen.

Via de mail en ook via persoonlijke contacten zijn we als fractie, wethouder en bestuur op de hoogte gehouden van het verloop van de ziekte. In de mails van Gerrit en Fenna kwam steeds dankbaarheid naar voren over de relatief goede maanden ze als gezin nog samen door konden brengen.

Tijdens zijn ziekte heeft Gerrit ons altijd laten weten zijn vertrouwen op God te stellen. In de laatste mail stond: ‘dat maakt het afscheid niet gemakkelijker, maar wel dragelijker’. Dat is een troost voor zijn gezin. Als ChristenUnie wensen we hen dan ook van harte Gods nabijheid en troost toe bij dit grote verlies.

« Terug

Reacties op 'Gerrit Pas overleden'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.